Početak prikupljanja potpisa – ponoć – kod sata

Akcija prikupljanja potpisa građana za raspisivanje referenduma počinje u ovu subotu tj. danas, 27. travnja.

Početak prikupljanja potpisa označit ćemo akcijom u ponoć s petka na subotu, kod sata, na Trgu bana J. Jelačića u Zagrebu.

Neposredno prije ponoći, dvojica mladića Luka Prgić i Walter Reketi, izvest će svoju nagrađenu pjesmu „Promijenimo zajedno te uvjete“.

Nakon toga, u 00.01 počinje potpisivanje za referendum te izjave za medije.

Cilj nam je da taj simbolični početak akcije bude upečatljiva, optimistična slika s većim brojem okupljenih te vas stoga pozivamo da nam se pridružite u ponoć kod sata, na Trgu bana J. Jelačića u Zagrebu.

#67jepreviše

 

O autoru admin

Sindikat zdravstva, socijalne zaštite i mirovinsko - invalidskog osiguranja Hrvatske utemeljen je 12. veljače 1991. godine na Osnivačkoj skupštini u Zagrebu. Članstvo sindikata čine zaposleni u djelatnostima zdravstva, socijalne skrbi i mirovinsko - invalidskoga osiguranja s područja cijele Hrvatske. Naši članovi su zaposlenici kliničkih, dječjih, specijalnih, psihijatrijskih, općih bolnica domova zdravlja, nastavnih zavoda, zavoda za javno zdravstvo, ljekarni, centara za socijalnu skrb, domova za stare i nemoćne, centara za odgoj i obrazovanje, invalidi itd.. Ukratko članovi su nam od spremačice, pomoćne kuharice, vozača pa do magistara inženjera, doktora, sveučilišnih profesora dakle svih zaposlenih u gore navedenim sustavima. Sindikat je udružen u Nezavisne Hrvatske sindikate i prvi je sindikat koji je u Hrvatskoj ušao u najveću međunarodnu udrugu javnog sektora Public Services International. U promicanju interesa članstva i osiguranju radno-socijalnih prava Sindikat pregovara sa socijalnim partnerom: Vladom Republike Hrvatske i resornim ministarstvima.
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.