Ljetovanje u Pirovcu

Sindikat hrvatskih željezničara (SHŽ) ponudio je ljetovanje našim članovima koju nam je, s zamolbom za prosljeđivanje, dostavio. Sve upite molimo uputiti izravno SHŽ-u.

“U mogućnosti smo ponuditi Vašim članicama i članovima sindikata odmor u našim Studio apartmanima ** u Pirovcu, Zagrebačka 36, u najpovoljnijem klimatskom razdoblju, od 15. 9. do 10. 10. 2024. Objektom upravlja tvrtka Željezničar d.o.o. u vlasništvu Sindikata hrvatskih željezničara. U ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četverokrevetni apartmani s jednom, ili s dvije sobe. Na raspolaganju imamo 20 jednosobnih i 4 dvosobna apartmana. Apartmane sačinjavaju opremljene kuhinje, kupaonice, sobe i velike lođe. Svaki apartman ima zasebni, vanjski ulaz. Svi apartmani su klimatizirani. Objekt raspolaže vanjskim roštiljem, na usluzi gostima, na velikom dvorištu punom zelenila i borova. Objekt se nalazi 100 metara od plaže i 500 m od centra mjesta. U blizini je trgovački centar Plodine te trgovine Studenac. Uz Vašu odgovornost za automobil, na dvorištu je moguće parkiranje.

Cijena smještaja:

  • Jednosobni apartman s dva kreveta za 7 noćenja EUR 200, za 10 noćenja EUR 280.
  • Jednosobni apartman s tri kreveta za 7 noćenja EUR 240, za 10 noćenja EUR 330.
  • Jednosobni apartman s četiri kreveta za 7 noćenja EUR 280, za 10 noćenja EUR 380.
  • Dvosobni apartman s četiri kreveta za 7 noćenja EUR 310, za 10 noćenja EUR 430.

Cijena se uvećava za iznos boravišne pristojbe.”

 

O autoru SINDIKAT ZDRAVSTVA, SOCIJALNE ZAŠTITE I MIROVINSKO-INVALIDSKOG OSIGURANJA HRVATSKE

Naši članovi su zaposlenici kliničkih, dječjih, specijalnih, psihijatrijskih, općih bolnica domova zdravlja, nastavnih zavoda, zavoda za javno zdravstvo, ljekarni, centara za socijalnu skrb, domova za stare i nemoćne, centara za odgoj i obrazovanje, invalidi itd..
Ovaj unos je objavljen u Početna. Bookmarkirajte stalnu vezu.