POSJETITE PREDSTAVU NAŠIH SINDIKALNIH KOLEGA

IZ PREDSTAVE IZ PREDSTAVE 2Pozivamo Vas da sa svojom djecom posjetite predstavu naših sindikalnih kolega.

Kazalište slijepih i slabovidnih Novi život, izvodi dječju predstavu, Ispeci, pa reci!

Ispeci, pa reci! Je li to zgodna fora iz jedne od kulinarskih tv-emisija,
ili je to jedna od zgodnih i poučnih poslovica koje su nam s koljena na koljeno prenijeli naši stari, pokušavajući nas učiniti mudrijima i suptilnijima u svemu što govorimo i živimo?
Da li bi efekt ove narodne mudrosti mogao biti, shvati, pa prihvati, čime bismo izbjegli mnoge ishitrene izjave, kako nas samih, tako i onih koji nam kreiraju stvarnost, a njihove rečenice nam uokviruju svakodnevlje bivajući dio loših vijesti.

Da!

Ovo je poslovica kojom su nas oplemenili naši pređi, a tek je naslov predstave za djecu
u kojoj ćete nakon nešto više od pola sata omudrjeti,
odnosno obogatiti svoj spoznajni sustav izrekama boje bistree misli i čine čini plemenitijima i svrsishodnijima.

Ma ne!

Nije to ulijevanje pameti u glavu, nije to igranje škole, to je vesela igra mudrosti
u kojoj iz kratkih priča iskaču poslovice, kao junaci iz bajke i izazivaju na vašem licu najljepšu grimasu koju čovjek može prizvati na svoje lice, smijeh.
Vaše je samo da dođete sa svojim klincima i da uživate u njihovom zadovoljstvu i radosti koje ćemo im našom predstavom pružiti,
a naše je da igramo, plešemo, pjevamo i budemo djeca!

Scena Vidra
Ana Prolić: Ispeci, pa reci
Subota, 27.veljače 2016. u 17:00 sati
dječja predstava: 4 – 10 godina

cijena ulaznice: u pretprodaji 25,00 kuna, a na dan predstave 30,00 kuna

O autoru admin

Sindikat zdravstva, socijalne zaštite i mirovinsko - invalidskog osiguranja Hrvatske utemeljen je 12. veljače 1991. godine na Osnivačkoj skupštini u Zagrebu. Članstvo sindikata čine zaposleni u djelatnostima zdravstva, socijalne skrbi i mirovinsko - invalidskoga osiguranja s područja cijele Hrvatske. Naši članovi su zaposlenici kliničkih, dječjih, specijalnih, psihijatrijskih, općih bolnica domova zdravlja, nastavnih zavoda, zavoda za javno zdravstvo, ljekarni, centara za socijalnu skrb, domova za stare i nemoćne, centara za odgoj i obrazovanje, invalidi itd.. Ukratko članovi su nam od spremačice, pomoćne kuharice, vozača pa do magistara inženjera, doktora, sveučilišnih profesora dakle svih zaposlenih u gore navedenim sustavima. Sindikat je udružen u Nezavisne Hrvatske sindikate i prvi je sindikat koji je u Hrvatskoj ušao u najveću međunarodnu udrugu javnog sektora Public Services International. U promicanju interesa članstva i osiguranju radno-socijalnih prava Sindikat pregovara sa socijalnim partnerom: Vladom Republike Hrvatske i resornim ministarstvima.
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.